Grip op Groei 🏄‍♂️

Hét groeiprogramma voor ambitieuze leiders & ondernemers


Zit je vol ambitie en zoek je het groeipad dat het beste past? Of ervaar je juist spanning en onrust en zoek je een manier om die achter je te laten? Dan zoek jij Grip op Groei.

Grip op Groei is een super compact programma, speciaal voor leiders en ondernemers die toe zijn aan een flinke upgrade van de manier waarop ze vooruit gaan:

• Je bent ambitieus, betrokken & nieuwsgierig
• Je wilt recht doen aan je doelen, drive & potentie
• Je ziet dat deze tijd iets van je vraagt en hebt behoefte aan antwoorden
• Je investeert in je ontwikkeling en wilt alle sporen beter bij elkaar brengen
• Je wilt de manier waarop je groeit in lijn brengen met wie jij bent

Goed nieuws: het roer hoeft niet om. Grip op Groei helpt je doelgericht bij het blootleggen, vastleggen & waarmaken van jouw unieke groeispel.

Opbrengst: je kunt jouw nieuwe grip op groei direct inpassen in jouw dagelijkse praktijk als leider of ondernemer. Vanaf nu laat jij groeien wat goed is.

Dit zegt Luite over Grip op Groei:

Rutger zijn aanpak is zeer professioneel, verbindend en doortastend. Met een heel goede energie. Mijn ondernemerschap sluit nu 100% aan bij wie ik ben en waar ik voor sta.

Het programma is low-effort & high-impact:

✅ 5 persoonlijke, energieke & doelgerichte sessies
✅ Over jouw ambities, vragen, visie & kwaliteiten
✅ Voor het openbreken van jouw groei

Dus heb jij zin om met veel focus en flow te werken aan de groei die jij wilt? En anderen hier soepel aan te verbinden? Dan heb jij zin in Grip op Groei.

Jouw groei naar het volgende level te brengen? Of nieuwsgierig wat dit programma jou brengt? Via de button onderaan deze pagina plan je direct een vrijblijvende online kennismaking in mijn agenda.

Hoog tijd: maak jouw groei belangrijk

Een van de mooie aspecten aan Grip op Groei is dat het je heel veel leert over de manier waarop jij werkt aan groei en vooruitgang.

Daarbij spelen altijd meerdere belangen een rol – en sneeuwen dikwijls een paar daarvan onder. Welke gevolgen dat kan hebben, heb je misschien al ervaren.

In dit programma ontdek je hoe belangrijk jouw groei is en welke bakens je kunt verzetten om alles wat jij belangrijk vindt een plek te geven in jouw groei.

Dit zegt Anouk over mijn groeisupport:

Ik zou het iedereen aanraden om met Rutger samen te werken. Hij brengt rust, weet een miljoen ideeën te kanaliseren en biedt structuur in zijn aanpak. Ook is hij creatief, weet hij te enthousiasmeren en zet hij aan tot de juiste acties. Dank voor alles!

Grip op Groei net wat jij nu nodig hebt als je:

🔵 Regelmatig zoekt naar frisheid, focus & flow
🔵 Twijfelt over je koers, keuzes & strategie
🔵 Minder dan voorheen voldoening haalt uit je werk
🔵 Merkt dat je resultaten niet in lijn zijn met je ambities
🔵 Moeite hebt om anderen te overtuigen van jouw waarde

Herkenbaar? Dit is je kans om de manier waarop jij werkt aan groei betekenisvol & volledig toekomstproof te maken.


Jouw investering in nieuwe groei

Samen met mij in 5 bijzondere sessies jouw unieke groeipad blootleggen én waarmaken vraagt een eenmalige investering van € 2.995,- excl. BTW.

Met als opbrengst: het ultieme dashboard dat jou grip op groei geeft. Voortaan werk jij aan vooruitgang op een manier die plezier, balans, resultaat én impact bij elkaar brengt. Dat klinkt goed toch?

Ennn actie! Als je voor 2024 start met Grip op Groei, dan levert je dat €500 korting op! Je betaalt dan slechts € 2.495 excl. BTW voor dit bijzondere programma.

Plan jouw kennismaking

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een online kennismaking in mijn agenda. Of bel me via +31(0)6 188 822 64. Tot snel!